we couldn't change our destination

You looked happy, and that's great. I just miss you, that's all

I'll go wherever you will go

Idag firar jag och Petra 1 och ett halvt år. 1 och ett halvt år av uppgångar och nedgångar, men framför allt av kärlek. Vi har haft några jobbiga tider, några dalar där vi varit och gjort bort oss, men kärleken har alltid  fått oss på fötter igen. Jag har aldrig känt såhär för en annan människa, även då vi bråkat har jag känt att det finns ingen annan jag hellre velat vara med. Alltid du älskling. Det finns ingen annan jag vill vara med, bo med, ha hund med, leva med. Snart är det våran tur att flytta ihop, allt kommer bli så mycket enklare då. När vi kan träffas varje dag, då kommer jag att må bra. Då kommer du att må bra. Slippa missförstånd och att pussas genom telefonen, jag längtar till den dag vi kan missförstå varandra och pussas i verkligheten, varje dag. Ha en vardag med dig! Jag älskar dig så otroligt mycket, du är min fina, mitt hjärta.

Grattis på våran dag älskling <3



Walls

something you will never touch
and you will always deny
looking for a name to fill the lies
a last resort for every hole that out love will never fill
something I can never trust
and I will never see why
looking for a lie to suit the name
I owe this piece of heart to them and the will to make a choice

I stand corrected now
everything it takes and every line that's in between
the safe and sound
I will fail to remain this soulless being for long
and play it all with heart

Hasn't been screaming all these years just to see the world crashing around me

A situation like this
should never excist
Then why are we out of control?




Helt ok dag på jobbet idag, började hos tandläkaren som grävde i mitt stackars inflamerade tandkött så jag började gråta och sparka med benen mot stolen. Fy fan vad det gjorde ont haha! Kom sen till jobbet där världens bästa Körner hämtade mig och så åkte vi till skjutbanan. "Sköt in" våra karbiner, och efter lunch var vi med och petade på soldaterna i deras skjutningar. Solig dag på skjutbanan gillas!
När jag sen skulle åka hem satte jag mig på busses som vanligt, sen när jag varit på apoteket och köpt bakteriedödande gel för tanden och skulle till pendeln hittar jag inte mitt busskort. Tratt! 600+ i sjön, med en halv månad kvar typ. Bra jobbat. Not.

Nu har jag precis kollat på morgondagens avsnitt av greys eftersom jag sover på k1 imorn, det var värt!
Kortege-träning på torsdag, dock är jag bara reserv så vi får väl se om jag får göra något mer spännande än att bara sitta i bilen!



(Missade figuren, men träffbilden var rätt najs!)
((Och Petra, jag vet att du kommer kommentera den här bilden på ett eller annat sätt, och då vill jag först säga att "mitt i prick" med en karbin knappt finns!)


Hej hej

RSS 2.0