Indestructible

Söndag, och Birgitta frågade mig just om jag inte skulle äta något idag. "Jag åt på stan förut, är inte hungrig". Egentligen har jag ätit en stor påse godis. Ja ja, hungrig är jag inte iaf.

Håller på att planera lite inför helgen, tror det kommer bli galet bra. På fredag går jag till systemet för första gången! Ska bli skönt att slippa be andra hela tiden haha.

Veckan som kommer innebär ridning och stall, plus tre kvällstjänster för min del. Måndag, tisdag, och på födelsedagen (torsdag). Inte så kul kanske, men vad gör man. Är ju ledig fre-mån sen så :D.
Soldaterna lär sig mer och mer, men blir fortfarande frustrerad och irriterad på dom, på deras brist på motivation och jävlar anamma. Många verkar ha trott att det är en ridskola de ska till, med übersnälla hästar och folk som sköter stallet. Tji fick dom iaf, när de för första gången skulle leda hästarna runt på kaserngården och till o med Harry stod på bakbenen och sparkade bakut. Eller Parad som försöker bestiga en av soldaterna, stegrar-hovarna på axlarna-trycker ner henne under sig. GALET! Första uppsittningen gick bra dock, 200 kr till avsittningskassan tack vare att de var för snabba att sitta av. En av dom från Brunte. Lite skoj, japp. Sen de personer som har sagt sig kunna rida, och inte ens kommer upp på hästen eller inte vågar gå in till dom utan att skaka och gråta. Man lär sig.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa i min bok som jag fick av Petra i 1-årspresent. För övrigt så kommer hon få bästa presenten av mig i julklapp, japp japp! Det kan jag säga redan nu, mhm.

Nää, borsta tänderna och läsa lite då. Ha det bäst!


Jag älskar dig

Det fladdrar till som i en dröm

Ledig fredag, det gillas! Ska på stan med Karlssom sen och handla julklappar, och ikväll kommer petra hit och myser. Imorn är det K1's högtidsdag så det blir jobb imorn, sen efter det så blir det antingen åka till etuna eller stanna i storstaden.


Känner mig lite låg idag, men det borde Kalle och Petra ordna till :)



RSS 2.0