Take a leap of faith, into the unknown

Idag åker jag tillbaka till sthlm, fast det blir inte förrän ikväll. Undra vart jag lagt biljetten? Haha.

Jag har inte lyckats sova ifatt nånting känns det som, vad kan det bero på? Kanske lite på att Petra kom hit i fredags (lite oplanerat, vilket jag blev väldigt glad för) och igår så kom Louise hit och vi tittade på film till typ halv två. Det var mysigt, jag tycker om min vän :D.

Nu ska jag strax äta lite, sen kommer Malla o Kenta och hämtar mig och så åker vi till Linköping för att hälsa på Anita. Usch, det blir nog lite jobbigt, jag vet inte hur mycket mer jag klarar av. Snart är det begravning för Knutte också, det lär bli väldigt jobbigt. Att säga hej då till någon som stått en så nära, som varit en av "de vuxna" i hela ens liv, och som så plötsligt inte finns där längre. Vem hade trott att det skulle bli såhär? Dina barn saknar dig, Monika saknar dig. Vi hoppas att du har det bra nu, uppe i himlen med mamma.

My heart is taking over

Ångest. Julångest? Snarare julstädnings-ångest. Man hittar saker man gömt undan, eller kanske låtit ligga för att bli begravda under högar av annat. Varför? För att det blir jobbigt att tänka på grejerna annars. Varför? Jag vet inte. Eller? Bah.

Ett trasigt pärlarmband, ett örhänge, ett busskort, ett brev, en biobiljett, 7-dagars SL-kort giltigt mellan den 28 juli och 3 augusti 09, samt en dogtag med skriften "No entry"


Ångest.



RSS 2.0