sail with me into the setting sun

sitter och lyssnar på Senses Fail nu innan jag ska lägga ihop datorn och förflytta mig till resecentrum. Stockholm idag, och det kommer nog bli bra. Ska träffa Sophia och Eric där uppe vid fyra sen,  inte träffat soph på fyra månader och inte eric på ett år så det blir kul :). Ska även höra av mig till Hannah senare och se om hon vill/kan ses. Ewny blir en annan person att träffa under veckan, henne har jag inte träffat sen förra pride och hur bra gick det då liksom :p. Det blir nice.

funderar på om jag ska ta med mig några filmer eller om soph har så det räcker på sin externa. Jag tror vi nöjer oss med dom, jag har fullt i min väska redan nu.

Nej om man skulle packa ihop sig nu då, sen kolla step up så länge. Kanske kommer på något jag glömt under tiden :)

Ha en trevlig vecka, jag finns på telefonen!

so long



Lillebror, bli inte som jag när du blir stor

Jag såg precis en väldigt vacker bild. Jag log när jag såg den, den var så himla fin, jag älskade varje del av den. Så, varför sitter jag nu här och gråter istället? Jo för att jag inte kan säga till personen som tagit bilden, samma person som är på bilden, vad jag tycker om den. Bilden alltså. För allt är så fel, allt är så jävla fel. Det borde inte vara såhär svårt. Jag vet varken ut eller in, och efter smset jag skickade nu, känns det som att allt redan är förlorat. Men jag älskar dig.

I won't be the lonley one

Nej nu banne mig tycker jag att det är dags att rycka upp sig. Sådär, nu har jag skrivit det, nu har jag det skriftligt. Nu ska det bara bli slag i saken också.

Idag ska jag åka med Adam, Mia och Hasse till mormor o morfar, jag och adam ska fiska :). Hittade dock inte mitt spö så jag tar med mig kameran och fotar lite istället. Tror det ska finnas spön på landet också, får väl ta ett av dem.

Tjenixen!

jag vill inte ha någon rubrik

jag orkar inte med allt jävla tjaffs.

god natt

waist deep

har partat nykter ikväll, och kollat på film inatt. Klockan är nu ca 05.10 och jag funderar på att sova nån timma eller  två. Dannes soffa är ju faktiskt rätt så skön. Jao, det får nog bli så, danne sover ju ändå haha.

God natt, eller god morgon på er!

gästbloggarn robban :D

hej! jag heter robban och jag är denises lillebror och jag har snott hennes dator så jag gästbloggar just nu :D
jag är 13 år fyller 14 och jag åker bmx och skejtar och åker skidor,på dagarna sover jag och på nätterna sitter jag vid min dator =) hej då från robban!

When the drugs dont work no more you get high on life

Lovisa åkte för en timma sen. Tråkigt. Hon kom hit igår och vi myste mest i soffan hela kvällen. Tittade på film o sådär va, och drack cola! Haha. Jag har saknat henne, det kan ingen ta ifrån mig, och igår kändes bra. Tyckte jag iaf.


Kul dock att vad jag än gör, säger, förmedlar, så är det någon som blir besviken på mig. Ibland hatar jag att jag vill vara (måste vara) alla till lags. Det tar på krafterna kan jag lova. Jag borde följa Jans råd och krypa in i min bubbla ibland. Lättare sagt än gjort.


Jag borde sluta deppa. Men även det är lättare sagt än gjort. Jag vill leka med Babel igen, hon är bara så. Layed back. Jag gillar det. Jag gillar henne. Babeljäveln :)<3

Herrejösses!

Danne och jag på donken:

Jag - om man skulle ta och beställa en plusmeny kanske?
Danne - hahah jaa!

Jag - ja hej jag skulle vilja ha en plusmeny tack!
fantasi-kassörska - okej... vad vill du beställa till den då?
Jag - jaha, man måste ha något till... ja men ta en dipp då!

Danne & jag - *asgarv*



Take another little peace of my heart now baby

You know you got it.


Vaknade nyss, ska käka frukost och sen vid ett ska jag möta louise, halvvägs som  vanligt, sen ska vi promenixa lite o sen fika :). Toppen!

Ikväll sen ska jag till Linköping o joina Lovisa och Gretha på Harry Potter-premiären. PePpEn! :D
Tjatade hela dan igår att jag skulle se den, haha. Danne blev nog lite trött på mig. Fatta då vad jag kommer babbla ikväll sen när vi åker hem, haha. Snäll som han är så ska han hämta mig sen förstår ni :).

Ne, frukost vare ja.
Fast först måste jag säga att jag saknar Babel-jäveln och Sara Fjant som bara den. Huhuh.


So long!

What's holding you back? I dont know.

Jag vaknade kvart i tre idag. Så länge har jag nog inte sovit på flera år, herrejesus. Det var skönt. Jag höll på att bryta ihop igår. Jag gjorde det lite. Tills jag sa åt mig själv att jag skulle snora ner kudden om jag fortsatte gråta.


Snart ska Danne ringa mig.

När jag låg och funderade på mitt liv igår, kom jag fram till att jag älskar förr. Jag har alltid gjort det. När jag var liten ville jag leva på stenåldern eller medeltiden, så jag fick göra knivar av flintasten, laga mat över öppen eld, klä mig så jävla enkelt. Allt. Nu vill jag inte gå lika långt bak i tiden. Tio år skulle räcka. En mamma. Det bästa landet i världen, Södra Finnö. Den bästa släkten i världen, utan massa bråk och skit. Världens finaste brygga, helt lagom sliten och lagom högt till vattnet, inte en brygga som rasat och ligger i vattnet. En lagårdsplan med kortklippt gräs, fotbollar, basketkorg, ett kubb, cyklar. Ett år en häst som gick omkring där.  Inte en meter högt gräs och tusen miljoner fästingar. Ett gärde med racing-spår i efter go-carten. Ett år två hästar som gick omkring där. En vinter racing-spår efter snöskotern och ett par skidor efter den. Nu bara ett gärde.

Nu gråter jag igen. Så dags att sluta.

jag hatar det här

Back.

Hemma igen. Underbart. Förjävligt.

Jag har kommit på att jag borde inte få ha en mobil. Det är den som gör att jag mår dåligt. Sen kom jag på att det är också den som gör att jag mår bra. För det är med den som jag kan ringa till Danne, eller skicka ett sms till Louise.

Hon var för övrigt här i lördags. Det var det bästa som hänt på länge. Hon hade med sig jordgubbar till mig, och pappa bjöd på pizza som vi åt ute på balkongen, samtidigt som vi var sådär töntigt rasistiska och skrattade åt våra egna skämt, åt varandra, åt allt, och till slut visste vi inte ens vad vi skrattade åt. När hon gick, när hon stängde dörren efter sig, när jag såg henne gå bort mot ektorp och hem till henne, så var jag sjukt nära på att börja gråta. Jag vet inte vad som hänt med mig. Jag saknar.  Saknar så det gör ont ibland. Inte bara att umgås med henne, utan allt som var. Just nu känner jag bara ångest.

Louise är och kommer alltid att förbli min bästa vän, och snart ska vi på pride, o sen ska vi på skogsröjet och sen Renegade Five, och höra våran låt. Running in your veins.


och nej, detta är ingen kärleksförklaring. Those days are past, haha ;). Eller jo, en liten kärleksförklaring kanske. Återigen. Men det är för att jag vill att hon känner sig uppskattad. För att hon är den bästa vännen man kan ha. Och henne kommer ingen att ta ifrån mig, det vet jag.



Just give me time to find, whatever it is, and it will be alright

Snart åker vi. Tåget går halv ett, sen går planet vid 17.55., och vi landar i Spanien at ~ 21. Har precis packat klart, och nu väntar vi i princip bara på klockan. Äta frukost ska jag göra först kanske. Haha.



Det finns en person som jag kommer sakna mer än någon annan.
Även om läget är knas, även om båda våra huvuden är knas,
så vet jag att hon är den jag kommer tänka på mest under hela resan.
För även om läget är knas,
så vet jag att jag älskar henne
väldigt mycket
<3

Jag var slut när du hitta mig

men du läkte mig. Läkte mina sår. Det är jag så glad för. Att vi två nu har ett öppet sår, det spelar ingen roll.
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din


Spanien imorn, hej då Sverige!


The solution in the confusion is revolution

catchigt va?

En paus.


och idag är Olivia min räddare i nöden, utan att hon ens vet om det. Nu ska jag åka o bada med min fina vän.






So long

Hello, I miss you quite terrible

Idag när jag cyklade ner till stan för att möta Emma så ringde jag till Sophia istället för att lyssna på musik. Hon var på väldans bra humör och det var kul att prata med henne igen. Fick även prata med Eric som kom hem från Paris för nån vecka sen, han har varit där i typ ett år. Igår när jag satt och kollade igenom min bilddagbok kom jag även fram till att för ett år sen plus 6 dar sen var det första gången jag träffade Ewny, och om två veckor var det exakt ett år sen jag träffade Sophia och Eric första gången. När jag sa det till Eric så tyckte han att vi skulle fira det, men när jag inte har möjlighet att åka ner då så skulle han skicka en bunt rosor till mig. Han är för söt han :D. Ser fram emot pride nu, då jag får träffa alla galna göteborgare/boråsare igen. Pepp!

Hej då säger vi till Emma och Nathalie idag som flyr ut i Europa i tre veckor, där första stopp är i Berlin. Jag kommer sakna emma värsta :(. Men ja.

Nu ska jag äta och sen äta chokladpudding!


HErååååå

RSS 2.0