Take my hand baby, hold me

Äntligen!
Efter en kass start på den här veckan med ett stukat finger, en bränd arm, två blåslagna knän och kräks så känns det som att oturen är påväg att vända!
Fick nämligen ett sms idag från moster där hon ber mig ringa upp för att hon har något att berätta. Så jag ringer upp och får höra att hennes vän ska hyra ut en trea för 8tusen i Johanneshov, typ vid globen, och att moster då har sagt åt henne att hålla den åt mig. Vilket hon har gjort, så ringde upp henne och pratade om det, och nu ska jag, petra o Kalle åka dit och kolla på den! Den är i stort redan våran den 1 april. YES!

Hey now where did it go?

Hallå Främling!
Kommer du ihåg mig? Jag hoppas det. Vi gick kanske i samma klass i grundskolan, eller kanske på gymnasiet. Vänner genom vänner. Vet att jag är rätt dålig på att höra av mig, men ja.. Hur är det med dig? Vad gör du nu för tiden? Som du kanske vet var jag arbetslös ett tag efter studenten, sen jobbade jag nån timma om dagen med att städa på ett dagis. Ganska chill. Brukade prata i telefon med en fin tjej dom 20 minutrarna det tog att cykla dit/hem. Några månader senare blev vi tillsammans och är det fortfarande, snart 15 månader. Petra heter hon, hon är världens finaste :).
I oktober -09 ryckte jag in i lumpen i sthlm, som beriden högvaktssoldat. Det var en sjukt bra tid, fast den gjorde att jag tappade mycket umgänge i Norrköping.. Sommaren förra året flyttade familjen till Borlänge, och jag var fortfarande kvar i Sthlm. Det blev inte mycket Norrköping, men så ofta jag kunde. Efter lumpen var jag hemma i Borlänge en månad, fast jag for runt en del då också. Sen började jag jobba i stockholm igen, på samma ställe som jag gjort lumpen. Det var roligt, och efter att min anställning tog slut vid nyår, fick jag börja på en ny tjänst i januari och där är jag nu, en månad senare. Mitt liv är rätt bra. Fast, det kommer rätt ofta såna dagar när jag saknar dig. Saknar mina gamla klasser, folk som jag umgicks med mycket under vissa perioder av mitt liv. Det är klart att man inte kan vara vän med alla för alltid, men jag önskar att jag fick höra av dig ibland, dig som jag var väldigt bra vän med, som stod mig nära. Fråga hur det är med dig, vad du gör nu för tiden, vad du jobbar med. Ja du vet, sånt man pratar om. Det skulle vara nice!
För jag saknar dig.
Er.

RSS 2.0