Säg bara till när, var, hur

Nu bär det strax av. Ska bara packa ner datorn, sen är jag färdig att åka. Börjar nya jobber imorn, är lite nervös men det kommer bli kul, det är jag säker på! Är tydligen ledig på fredag, sen hela helgen. Hoppas bara att jag kan få ledigt på torsdag så att jag kan åka till norrköping och gå på morfars begravning...
Det blir alltså bara några nätter i sthlm den här veckan, tre om jag inte räknar helt fel. Åker till Norrköping på onsdag isf. Sen stannar till torsdag eller fredag, och sen far jag till eskilstuna :):)

Finns på mobilen jao!
Hörs

Believe me when I say she's got the whole room glowing

PETRA KOM HEM FRÅN ERAN JÄKLA BASKER SÅ JAG FÅR PRATA MED DIG, HÖRA DIN RÖST OCH BARA LYSSNA PÅ DIG!


Jag saknar dig väldigt mycket nu :(.


You'd never take a walk with me

förlåt älskling, du vet att jag egentligen älskar dig mest av allt ;*
men...




*dör lite*


nu kan jag sova gott.
Natti!


i'd like to change my point of view

Idag har varit en bra dag, det började vid tio imorse med att jag vaknade, det var rätt skönt för drömde lite obehagliga drömmar. Sen följde jag med maria till skroten dit vi for två gånger (maria var där tre), och därefter var vi ute i trädgården och räfsade ihop de miljoner löv vi hade på gräsmattan. Mysigt vare. Efter det var klart så duschade vi och sen åkte vi o handlade, då fick vi även med oss lillebror också haha. Nu har jag och robban kollat på Nile City och om nån timma ska vi nog äta i guess. Ikväll blir det kanske utgång för min del, med de få bekanta dalmasarna jag känner i min egen ålder :p. Blir nog skoj :).

Har även löst boendefrågan nu också, hoppas jag. Pratade med tanten idag och ska komma dit och kika på tisdag antagligen. Tills dess får jag bo hos korpralen. Hoppas att rummet är bra (hos tanten alltså). Helst vill jag ju ha en egen lägenhet, men vad gör man ... Det är ju stockholm liksom.


lite löv bara, det här är bara 3 av typ 10 högar


Jag blir så dum av dig

Louise och Emma har fått mig fast, ganska konstigt med tanke på att jag hörde låtarna typ 5854 gånger på knappt tre dagar :). Haha

Idag ska jag och maria o robban åka på lite shoppingäventyr, moha. Skor ska inhandlas, och en pall.

Innan det måste jag övervinna min telefonskräck från helvetet och ringa en tant som har ett rum som jag vill sova i. Hoppas jag. Ska i alla fall åka dit och titta. Jag längtar tills den dagen man får upp en bild på den man pratar med framför sig, eller då alla tanter använder sig av internet och email. Då kan jag ta kontakt utan att ha en klump i magen och drömma om telefonsamtal of doom. 
Så jävla patetisk haha
 

here you are, down on your knees again

... trying to find air to breath again


Jag har vetat det ett bra tag nu, men igår och idag har det gjort mest ont. Många av dom jag kallat för mina bästa vänner verkar som främlingar. Mina vänner. Vi har inte samma relation längre, jag har varit borta för länge, varit för dålig på att höra av mig. Glidit iväg från varandra, gått åt olika håll. Det känns, och jag saknar er som fan...










C(B),S,E,B,L,E,A,A(F),H,M...


Thinking about you, 'though you're out of sight

Jag och robban var på bio och såg "Dumma mig" för några timmar sen. Jag tyckte den var mysig, robban var inte lika frälst haha. Men jag är ju lite töntig av mig, och jag älskar animerade filmer så! Kvinnan bakom disken tyckte nog att jag var lite fjantig när jag kom in och skulle hämta biljetterna; - Det blir 190 kr då.. Om det inte är några barn med?

Nää, eller det beror väl på vad du räknar som barn, tänkte jag då.
Innan vi var på bion så tyckte robban att vi skulle äta på Subway, för han har inte ätit där någongång och ja. Sagt o gjort, och han blev mycket nöjd och sa att han alltid skulle äta där innan han gick på bio. Nu går han ju inte på bio särskilt ofta så, men han åker nog dit ändå skulle jag tro ;).


Nu ska jag fortsätta lyssna på min powermetal, har lyssnat på Sonata Arctica hela dan. Old times! <3



Från konsterten -07 när jag såg de första gången. Ljussättningen på den konserten är fortfarande det bästa jag sett.



Från i somras på P&L

Ain't no sunshine when she's gone

Sitter i telefon med min älskling nu, hon ska gästblogg genom telefon haha! (alltså jag dikterar ;))

Here she go;

"Jag gick upp två minuter över 6, jag fick två minuters sovmorgon! Jag trodde först att min väckarklocka spelades i drömmen, men sen vaknade jag iaf. Därefter gick jag upp, och klädde på mig min fina fältuniform som har typ en blåbärsfläck på byxorna.. Sen gick jag och satte på mtv och tände lampan så de andra vaknade, sen gick jag till frukosten. Det här är inget intressant, varför säger jag det här? Det som är intressant är att vi åkte buss till övningsfältet och när vi kom fram så fyllde vi tre fulla magasin, TRE FULLA MAGASIN, och sen sköt vi hela dagen. Haha. Ska du sova snart? Kan jag ringa dig sen jag måste ner och hämta våran tvätt? Ringer om typ fem tio minuter!  Puss jag älskar dig hej då"



(Snart ett år sen, hihi)




RSS 2.0