sometimes you just need to start new

Hej!
Jösses, det var längesen jag skrev något här minsann! Tide finns liksom inte till, liksom tillgången till internet. Nu har jag iaf snott ramqvists data, och tänkte uppdatera er lite om vad som händer kring mig :).

Jag ligger ju fortfarande inne i lumpen, vilket märks pga min brist på närvaro :p. Här i sthlm går allt bra, förutom att vi knappt har något ledigt, vilket är ganska påfrestande med tanke på alla de högvakter vi kommer göra i sommar... Förutom det har jag även den stora ära (?) att få vara med på kronprinsessans bröllop på nu på lördag, och eskortera hene och mannen i den beridna kortegen, där jag kommer att rida bakom vagnen, andra ledet längst ut till höger! Håll utkik ;).
Snart är det september, vilket innebär att jag muckar och då minsann, då är jag tillgänglig igen! Dock kanske inte på samma nivå som innan, eftersom jag längre inte bor i norrköping. Pappa och Maria har flyttat ihop, och snart bor vi i ett hus i borlänge :). Nyhet nummer två haha! Dock tänker jag komma tillbaka till norrköping å fort jag kan.

Nyhet nummer tre, en väldigt bra och mysig nyhet, är att snart har jag och petra varit tillsammans i 7 månader! Det ni, jag vet att det finns några där ute som inte trodde att det skulle ske någonsin, haha. Jag är nog en av dom också. Men hon är den mest fantastiska människa jag träffat, inte konstigt att man blir kär i henne :). Just för tillfället är hon i tyskland/Italien och det är lite jobbigt att inte få prata md henne på typ två veckor .. Blöh. Men men, det fixar vi :).

Jag har nog inte så mycket roligt mer att berätta, så det får bli såhär. Take care, och ring gärna!
puss vavava

RSS 2.0