I could really use a wish right now

Har egentligen inte så mycket att skriva. Jag har hittat en ny sida med bostäder där man inte behöver betala 700 kr för att va med! Wohu. Har skrivit på två lägenheter nu iaf, skriver på några till ikväll i guess.

Btw, om någon från försvarsmakten läser det här, vet ni hur man gör för att söka grpc-jobbet som blir efter nyår? Hittar bara till det i augusti...

We'll walk this road together, through the storm

Får se om det blir något gym idag, tror jag lyckades sätta en nerv eller något i kläm igår för har skitont i ryggen idag. Inte hela tiden, men när jag böjer mig osv. Ska se om pappa vill gå runt älven med mig sen i eftermiddag, så kan jag inviga mina nya skor som jag snart ska åka iväg och köpa, haha.
Maria åker till bryssel idag så pappa kanske skulle tycka det var trevligt. Undra vad vi ska göra resten av helgen... Maria tyckte vi skulle åka till badhuset, det lät bra.

Jag hade en konstig dröm inatt, kommer inte ihåg så mycket men jag minns att det var fredag och vi hade bestämt att petra skulle komma till mig på lördagen och sen kunde hon inte komma ändå. Denna saknad alltså, it's taking over my life! Haha.. Nåja, det är bara typ 13 dagar kvar förhoppningsvis (:



peace yo


Face down in the dirt

Jag och robban är uttråkade, vi hittar inget att göra i Borlänge. Var inne och kollade om Toy Story 3 gick vid några bra tider idag, men det visade sig att den inte gick förrän på lördag. Klockan 15. Hallå? Som om inte det var nog så hade vi enbart 4 filmer att välja på. Maha! Funderade på att köra gocart också, men dom hade inte drop in tyvärr... Annars hade det varit fett skoj. Både lillebror och jag är sjukt sugna på att köra cross för tillfället, gocart hade varit ett okej substitut.

Vi får leta vidare!



Babt you're all that I want

Tänkte bara meddela att min fina Petra fixade båda sina praktiska skyddsvaktsprov idag, hon är grym! Stolt flickvän här va.
Nu blir det varvet i fina vädret :)



 I love you

 


Hey let's do what it takes, to find whats missing and put it in place

Jag och lillebror var ute och cyklade/fotade runt älven förut, vilken bild gillar ni mest? :)


 1

 2

 3

 4

 5


 6

 7

 8

 9 (mest för att han är världens bästa bror)

 


Is it worth it, can you even hear me?

Igårkväll kunde jag inte somna. Tankarna sköljde över mig likt en tsunami-våg och jag bara låg och vred mig. Framtid, kärlek, vänskap.

Jag har bättrat mig, du ska få se. En vecka kvar sen ska jag visa dig.



För övrigt är Petra i norrland nu och jag vill också åka, jag vill till Umeå och Piteå.


I got confessions to make, listen up

Linda och Chris, kom igen nu svenska folket, dags att ta ert ansvar ;). Men ja, senast vi skulle rösta fram något gick det ju ganska mycket på röven så vi får väl se om vi har tagit några kliv framåt idag, jag har iaf sagt mitt!


Det var mysigt att vara ute o gå förut, hittade ner till älven och gick ungefär halvvägs runt innan jag smet upp på en stig och hamnade i ett villaområde som jag knappt hittade ut ifrån. Är det lika fint väder imorn går jag nog hela vägen runt älven, Maria sa att det var ungefär 7,5 km runt så det blir nog bra!

Imorn tänkte jag också städa rummet, det behövs känner jag. Även om det är litet och jag inte har så mycket prylar så är det trångt i garderoben, mycket hamnar utanför haha! Jag har fått idéer på ett nytt yrke, ska kolla runt lite på nätet och se om det finns behov, utbildningar och om det är något man kan försörja sig på. Skulle vara fantastiskt isf! Kanske inte just nu, men om jag skulle tröttna på polisyrket någon gång (om jag ens blir polis haha).


dalaälven



mitt rum, minus sängöverkastet och garderoberna som befinner sig utanför bild.
Uppenbarligen



Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Hemma i Borlänge igen efter en helg i Norrköping. Har inte gjort så mycket i helgen, i fredags blev jag onykter hos malla och kenta, sen på lördagen mådde jag som jag förtjänade. Älskling kom och tog hand om mig och hjälpte oss att flytta farmor och farfars prylar. De ska nämligen flytta in till stan gamlingarna. När vi kom tillbaka hem (Malla och Kenta's är mitt andra hem) så grillade vi och det kom en massa släkt eftersom mostrar skulle på Ladies Night haha. Jag och Petra drog hem till världens bästa syssling Linn och tittade på film och skrattade i soffan. Sen cyklade vi hem och typ, sov. Underbart!
Igår sov vi lääääänge, och sen kom det återigen en himla massa släkt. Vi skulle ha "möte" om vad som händer med gården på landet, men vi åkte innan det hann börja, jag tog bara del av fikat ;).

Nu sitter jag alltså här igen, i min säng och har ytterst lite att göra. Tänkte gå ut och gå en sväng sen, se om jag kan hitta spåret som går runt forsen här nedanför.



What do you want for me?

hemma hos Malla och Kenta, och jag saknar min petra väldigt mycket, men hon kommer imorn så jag är rätt nöjd endå. Lite onykter efter hm... 6 öl? Men ja, så är livet! Jag skulle vilja skriva vad jag tänker på, fast det skulle bli för mycket för mina fingar att förmå i den här dimman. Jag tänker på min släkt, framför allt de som lämnat oss. Morfar, Anita, Knutte, Mamma, Mickaela.. I den ordningen (fast baklänges). Jag älskar er, och Mickaela, hur bra vänner hade inte vi varit? Titta bara på mig och Mattias liksom. Gah. Jag gillar inte död.


Ta hand om er där ute!

Jag fatta allt och ingenting

God morgon!
Idag är det fredag och i eftermiddag åker hela familjen Lekander/Nordqvist till Norrköping för att hjälpa farmor och farfar att flytta. Hoppas det går bra.

Ska försöka träffa en massa folk också, när jag nu ska ha tid med det.. Sara, Babel, Linn, Danne och Matte står bokade iaf, hoppas hinna med Sofie också om hon har tid och vill! Jää.

Imorn kommer Petra till stan också, det gillas väldigt mycket, så jag hinner krama lite på henne innan hon åker till Arvidsjaur på måndag. Ska tänka på dig när jag ligger i min varma säng älskling! ;)

Äta frukost och göra nån nytta? Måla klart listerna i hallen står på schemat innan vi ger oss av så det är väl lika bra att börja :)


denise i skyddsutrustning
Inte för att det har så mycket med texten att göra men bilden är snygg ;)


We're gonna get wet and cold, but home again

Hey now, where did it go?
I think we lost it somewhere down the road
Hey now, what's going on?
Let's find our footprints and follow them back


Fortsätta hall-målandet kanske. Håller tankarna sysselsatta


I told her that i would never run away, but let me go

Jag vet. Jag är värdelös på att höra av mig, till alla förutom en. Jag vet det. Det ni inte vet är att jag varit sjukt stressad ett bra tag nu. Magkatarren kom i slutet av min stress-period. Nu är jag hemma, försöker få tillbaka mitt minne. Jag hade bra minne, nu är det sönder-stressad och jag glömmer saker HELA tiden. Vart jag lagt nycklarna. Mobilen. Laddaren. Plånboken. Saker som jag aldrig någonsin glömde förut. Okej att jag var virrig, men jag åkte aldrig hemifrån utan plånboken,mobilen eller nyklar. Nu händer det titt som tätt. På grund av stress. Egentligen kanske jag inte borde smsa med någon? Du smsar ju bara med P i alla fall. Jag vet att du tänker så. Det kanske är så. Jag erkänner att jag skäms, för att det blivit så. Jag har blivit en sådan person som jag lovade mig själv att aldrig bli. Så som du var. Det är ombytta roller nu, har du tänkt på det? Hoppas bara att vi klarar av att anstränga oss så pass att vi tar oss igenom det här.

Still a little bit hard to say what's going on...

Nu när jag ändå inte har något bättre för mig om dagarna kan jag väl lika gärna försöka ta tag i det här och skriva av mig lite.

Lumpen är slut om man nu kan säga så, det känns konstigt. Alla människor som man haft runt sig hela tiden är helt plötsligt utspridda i landet igen. Efter 11 månader tillsammans med 50 andra människor kan man inte gå därifrån oberörd. Varenda en från plutonen har lämnat ett märke, ett spår, efter sig och det kan man inte bara kasta av sig. Behövde man någon att prata med, skratta med, gråta med så var det bara att gå ut i korridoren och det fanns alltid någon där. Det finns några personer som jag saknar allra mest, och det är dom personer som bor längst bort. Adler, Nilsson, Karlsson och inte minst Leijding (även om hon är kortast bland de fyra nämnda). Hur fan ska jag lyckas med det jag åtagit mig om jag inte har världens bästa stridsparskamrat vid min sida? Som alltid funnits där när jag behövt henne? Som jag flippat med, gråtit med, varit sur på (även om det bara hänt typ en gång, hur lyckas man hålla sig?) och varit glad med? Som varit den första jag berättat saker för, den absolut sista jag vill hålla något borta från? Leijding, hur ska vi klara oss?


Livet går vidare, och snart är jag tillbaka i storstaden och Kungsängen/K1 igen. Som befäl. Helt plötsligt är det jag som ska lära ut, utbilda dom nya rekryterna i hur man står i givakt, lystring ställ, manöver. Hur man går i takt, hur man armpendlar, vad BRAK innebär, hur man packar en stridspackning, hur det ska se ut i skåpet (haha). Hur man lämnar av, hur man ger klartecken, hur man anmäler och anhåller (och skillnaden mellan dom två).

Jösses.



RSS 2.0