You should be careful what you're wishing for

Orkar inte.
Fm - Skjuta
Em - Marschträning

Fm - Fys
Em - Ceremonitjänst

Fys, marschträningar, skytte, fys, ceremonitjänst
fys.fys.fys.

Bara för att jag skriver det låter det inte så illa.
Men det är svårt när det känns som man gör lumpen igen.
Det var inte det jag ville.

Jag står ut, jag har inget val

Im not afraid to take a stand

Andra dagen på GBS:en och det verkar okej. Tänkte skriva helt okej men ångrade mig. Vi har inte haft särskillt mycket kontakt med befälen än, men det känns som att de ser oss som jobbiga bassar. Kul. Not. Idag vart Krp. H tillsagd för att ha parkerat bilen där hon har tillstånd att stå. Vart därefter hänvisad till soldat-parkeringen. Trots det giltiga parkeringstillståndet. Det sas även igår att det är möjligt att vi kommer att stå post under högvakterna. Risken är väl ännu större nu när 19 st avrustat sen i julas på skvadronen. Känns ju party. Inte det jag skrev upp mig på.
Jag hoppas det blir bättre snart, håller redan på att fila på CV:t.


Nu ska jag titta på greys


my heart flows

Måndag, idag börjar nya jobbet. Snorig som fan är jag också, känns ju bra.
Igår var en riktig ångest-söndag, dels var jag fortfarande yr i huvvet sen lördagens bravader, men mycket var ångest över att åka tillbaka till sthlm efter en månads ledighet. Kändes inte kul alls, ville mest lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Tyvärr.
Hoppas det blir bättre, annars får vi se till att något händer.

Ye

Jag har köpt en ny leksak! Ipod touch, huhu. Egentligen har jag varit på jakt efter en nano, den förra modellen. Menee, eftersom jag inte upptäckte den för så längesen och den inte säljs längre så är den ju nästan omöjlig att få tag på ny. Om man vill ha den i rätt färg alltså. Så ja, efter att farit runt lite så vart det en touch istället. Den är egentligen lite för mycket tycker jag, har ju en telefon som där jag kan göra precis samma grejer, förutom då att musiken inte är bra i telefonen. Därfööör, ipod. Yes. Sen är jag inte så haj på itunes. Men va tusan, så äre och jag lär mig :D.

I don't think you know what it's like.

Vill inte packa. Orkar inte packa ner mitt liv i trossen igen, och bo där gud vet hur länge.
Ja, jag har ett rum i sthlm hos en fin liten tant, men det enda jag gör där är att äta och sova. På helgerna är jag någon annanstans. Norrköping, Borlänge, Eskilstuna. Ge mig en lägenhet i sthlm, där jag kan bo med min flickvän och få ro på helgerna, eller ge mig ett jobb i norrköping, där är lägenhet lättare att få än jobb. Så min mage kan lugna ner sig och jag kan må bra i sinnet. Tack!

Sometimes it's hard to tell in the dark

Baby you're all that I want
when you laying here in my arms


Petra har åkt och återigen är det som att något saknas. Jag vill få dig att skratta sådär som gör dig till världens vackraste människa. I mina ögon är du alltid vackrast, men just när du skrattar - kniper ihop ögonen och skrattar med hela ansiktet, då är du så väldigt väldigt vacker.
Min finaste, jag älskar dig <3







Just the way you are

Petra och jag satt och kollade igenom min bilddagbok förut idag, och nu är jag lite bölig.

Jag har ett nytt liv, ett annorlunda liv från det jag hade förut. Trasig? Jag vet inte, kanske. Hel? Ja, på ett sätt. Jag har min fina, hon ger mig mycket av det jag vill ha och behöver för att må bra. Men jag saknar vännerna från mitt gamla liv. Kontaktnätet, sociala livet. Ja, jag "flyttade" till sthlm och gjorde lumpen i 11 månader. Poff. Jag var dålig på att höra av mig, det var vännerna också, jag tänker inte bara skylla på mig själv den här gången. Sen blev jag kvar i sthlm, träffar många personer på jobbet som jag trivs med och kan umgås med, men man kommer inte varandra in på livet på samma sätt. Vem ska jag vara barnslig med? Vem ska jag dricka sprit ur en barnmugg med? Vem ska jag prata viktiga saker med? Jag menar, jag har några stycken jag kan prata om olika saker med (och ni duger alldeles utmärkt, det är inte det jag menar!), men jag har varit bortskämd med flera olika åsikter och perspektiv förut. Vilka ska lära mig att Nederländerna inte är Estland, Lettland, Litauen utan att det faktiskt bara är ett land trots pluralformen? Holland. Thanks to you, I get it now.

Jag har skrivit om saknaden av mina vänner förut, men idag känns den extra påtaglig. Två personer som har varit två av mina närmaste en gång i tiden befann sig på samma plats som jag under 3-4 dagar, och ingen av oss gjorde en särskild stor ansträngning för att ses. Varför är det så? När stängdes grindarna från mitt gamla liv och när öppnades det nya? I want my friends back.

RSS 2.0