Universum är ett monster

tralalala. Sjukt varmt är det. Jag vill åka till landet. Fast först vill jag till Spanien. Fem dagar kvar nu. Bortbort, jag ska ha bästaste veckan med min lillebror för han är bäst. Jag ska skämma bort mig själv med sol o bad och paraply-drinkar. Bara för att jag kan.


So long

Kontaktannons

Ensam 18årig flicka söker badsällskap idag!
Hör av er, jag är desperat :D


40 year old virgin

Helt galet rolig film måste jag säga, och nu är det strax slut. Idag har varit en bra dag, lite seg "start" på den bara. Vaknade vid två och sen var jag bara hemma till typ 18, o då gick jag till Danne. Vi gick ut o gick en sväng, kände att jag var tvungen att prata av mig lite. Sen kollade vi på filmen o i en av pauserna gick jag hem o nu sitter jag här.

Jag läste i Amirs blogg förut, ni vet gaybloggen.se, att i en blogg ska man vara personlig, och ha bilder på det man har gjort för det är jobbigt att bara läsa massa text. Jag tyckte det var förnuftigt, så jag tog en bild när jag gick hem





fint va?

Nu ska jag kolla slutet på Beck.

So long!

And I hear, this calling

Sitter och lyssnar på Yohannas cover av This Calling. Är så sjukt stolt över henne måste jag säga, att få gå upp på scen och sjunga med All That Remains på Metal Town inför 15-20 tusen pers. Huhu, hon är så tuff :D SYnd att hon knappt hörs bara, det var tydligen något knas med micken. Men ja, ballt ändå måste jag säga

Så jag tycker att alla fem som läser den här bloggen ska kika in på de här länkarna och lyssna faktiskt, hennes cover är grym!

http://www.youtube.com/watch?v=snYSvHcryOA   Yohannas cover

http://www.youtube.com/watch?v=IViN-q4yVls&feature=related   Orginalet på scenen med All that remains




sova nu. Natti

I am I am I am Iam

Nu äre melody club idag igen, mohah dom är så bra! Peppar järnet för att se dom nu. Packar gör jag med, det här kommer bli så bra :):)

Jag saknar Lovisa. Jag saknar Emma köttbulle. Jag saknar Louise. Jag saknar Sara. Jag saknar Babeljäveln. Möhö. Men den här veckan kommer bli bäst. Så det så!



Grattis också till världens finaste Ems som fyller 19 idag! Jag älskar dig sötbarn <3

 Exakt ett år sen nu va (:

The stars never shine for a wildheart

Sitter och lyssnar på melody club, blev en happi girl när jag insåg att de faktiskt kommer till peace and love nu i veckan. Jag kommer vara där, massa där. Fast med huvudet bland molnen antagligen. Lycka. Allt i huvvet ska släppas från och med onsdag och sen fem dar framåt. Sen får jag väl ta tag i verkligheten igen. Bra eller dåligt? Jag vet inte.

fire burning on the dancefloor

lalalalaaa!

idag är det massa fint väder och jag har hunnit med en del, bland annat har jag varit på arbetsförmedlingen och pratat lite, och de ska skicka en kallelse när jag ska dit nästa gång. Huhu. Jag har även varit ute o gått med Louise ett bra tag, det var mysigt. Bästiiiis!

Sen när jag kom hem så lagade jag mat åt mig och robban, väldigt gott må jag säga! Mm. Nu sitter jag här igen och för ner min dag som i en dagbok. Usch, känner mig så tråkig. Men alltså. Jag har inget roligt och intressant att skriva om känner jag. Vad vill man läsa? Skvaller? Hm. Jag har inget skvaller. Sommarplaner? P&L med lovisa och massa folk nästa vecka, spanien den 5 juli, pride när-det-nu-är. Typ. Vill man läsa om fest? Alltså, hela studentveckan var party och jag ska inte festa igen förrän på peace and love. Nej va, jag får komma på något. Jag kan ju skriva en historia, haha. Men så ska man komma på en också.... Nu började jag en mening med "men" också, det kan man inte göra. Fy va fult. Jag fick mvg i svenska b :)


Ut i solen med er, vad gör ni inne? Maah!

So long

It's still running in your veins

Idag har jag och lovisa tre månader, hihi. Det är bäst, jag älskar henne så mycket, och måndag/tisdag med henne var precis vad jag behövde. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men ändå. Bara hennes närhet får mig att bli lugn, och peace and love med henne (mfl) nästa vecka kommer bli underbart, helt jäkla underbart <3


Nu är alltså studenten och hela det avklarat, jag tjöt som en gris på avslutningen och jag saknar min klass redan. Trodde inte att jag skulle sakna alla såhär mycket, men det var innan studentveckan. Den veckan fick oss verkligen att gå ihop. Helt fantastiskt bra! Så, nu är jag arbetslös och har suttit inne på arbetsförmedlingens hemsida hela dan idag typ. Ska dit imorn och göra ett besök, huhu. Sen ska jag gå promenad med louise misann, det ska bli mys! 

Nu ska jag forsätta titta på Hell's kitchen, haha. Jag gillar Ramsay, jag tycker han är tuff. Hihi.
 


För vi ska ta studenteeeeen!

FY FAN VA VI ÄR BRA!

kl 16.00, då springer vi ut. Jag får gåshud av tanken. Jag är så pirrig :D:D:D:D:D:D:D

Angels of clarity

Idag har vi målat våra lakan till flaket. Mina pilar såg ett tag ut som ett hakkors, men jag hoppas att folk ser att det inte är det, haha. DUmt. Kändes som att jag förstörde lite med det, men ja. Huhu. What to do, som lovisa brukar säga.

Nu ska jag städa mitt rum innan emma kommer, haha. Pepp på utgång ikväll? Ja lite :)


Im falling behind

studentbrännbollen idag, vårat lag var helt klart bäst, även fast vi inte kan spela brännboll. Jag känner att vi har nog god chans till vinst i kategorin "mest peppade laget". Eller nåt :D. Sjukt pepp liksom!

Vi marcherar
Vi marcherar
Fram till vinsten
Fram till vinsten
Som en army
Som en army
En boom boom army
En boom boom army

BOOM BOOM BOOM BOOM ARMY!


Nu ska jag springa iväg och rösta grönt, sen ska jag till Malla & Kenta för o käka och sådär . Sen förstår ni mina damer och herrar, kommer det bli en himla pinsam kväll för mig. Varför får ni veta imorn. Hihi :D

So long


Singing that melody

LaLAlalala hihi haha hohoh (8)

Nä men. Snart äre dags igen. Planerna blev lite ändrade o sådär i sista sekund, men det går bra ändå! Nu ska jag alldeles strax dra mig till Louise och se på greys, hon spelade in det åt mig i onsdags, huhu. Japp. Sen äre hem och fixa i köket, sen äre partyyyy liksom. Blir nog softparty dock, kolla på fotbollen och umgås med sköna människor. Japp. Simma lugnt!






So long

Because i'm bad, i'm bad, you know it!

JAG MENADE JUNI! :D

Tredje dagen med party idag, jag ska har förferre hos mig tror jag, eller, jag ska ha det. Sen får vi väl  se vilka  jag hör av mig till, men ni som jag INTE hör av er till behöver inte känna er utanför, jag har platsbrist så äre. Japp. Fortsätta städa nu, vi ses i dimman!

so long

Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

och nu är juli här, med studentvecka och hela köret! :D
Mösspåtagning igår och det var en himla trevlig kväll måste jag säga!
Det går liksom inte att beskriva det ens. Så jag tänker inte försöka.
Ni som är med och upplevde den vet. Det räcker. Fett värt iaf!



Sen vill jag säga att jag älskar Lovisa. Hon är underbarast

RSS 2.0