goodbye to you

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


lalala fuck you, fuck you very very much



-Hon kommer aldrig ta den plats du har hos mig och jag kommer aldrig ta den plats du har hos henne...


Nähä? Ni tycks vara på god väg i alla fall! :):):)

touch and go

Hemma från matchen i eskilstuna, vi förlorade idag igen men inte så konstigt eftersom vi bara var 6 spelare (ni vet, man är 5 på plan hela tiden). Tyckte dock att vi kämpade på jävligt bra och vi förlorade "bara" med 30 poäng, vilket var bättre än förra matchen. Vi gjorde även mer poäng den här gången, och det tycker jag är starkt. Hade vi haft en eller två till avbytare så hade vi nog kunnat vinna.

Vi hade en söt tjej på "läktaren", det blev jag glad för :). Sköt som en kratta gjorde jag dock, men tog fler skott än vad jag brukar så det kanske inte är så konstigt att man missar mer, haha.

Nu ska jag tydligen gå och handla.

Inatt hade jag en knasig dröm också, haha. Drömde att jag hade sex med ett ex (uh, rim!), i ett varuhus? På läskebackar? Vafan? Hahah. Varför drömde jag om henne? Det var väldigt längesen sist. Aja, det var lite roligt. 

Nä men handla kanske då. 
Hejs!


(föresten verkar jag inte hinna skicka iväg ett mail. Det suger ju lite, men tystnad kanske är det vi behöver?) 

It's a beautiful day

Duell i idol och jag hoppas att Eddie är kvar, han gjorde mycket bättre ifrån sig idag! Jag tyckte att Rabih var sämst, fast hade inga förhoppningar på honom. Hans röst är inte rock haha. Blev lite besviken på Tove också, hon sjöng lite lågt tyckte jag, men hon har mitt hjärta anyway! :D

Nu ska jag nog sova, så fort jag ser vem som åkt ut. Föresten så har jag blivit jättebortskämd idag, men jag har världens finaste vänner! <3

Imorn äre match, tjohej!

while I jump all night on the dancefloor

Jag vaknade och var astrött idag, förstår inte riktigt varför. Som vanligt så kollar jag igenom nattens händelser på typ ansiktsboken och bdb, och läser igenom diverse listor. En sak slår mig, och får mitt trötta humör att bli ett surt trött humör. Respektlöst, det är bara det jag säger. Typiskt flatvärlden kanske jag ska säga också.

Snart kommer jag dock att få ett telefonsamtal från camilla, eftersom hon inte kunde sova här så ska vi ses en sväng idag istället, så hon ska ringa när hon slutat :). Sen ska vi träffa louise och hannah också, för dom har en hejdå-present till mig! Himla underbaringar <3

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med pappa o robban, imorn har jag match och en sötplutt kommer finnas där och heja på oss (hoppas jag ;o) och krama på mig. Glad tjej!
På kvällen ska jag mysa med Emma, henne saknar jag!
På söndag ska vi antagligen åka till farmor och farfar för dom vill också se mig innan jag far iväg, söta är dom och jag kommer sakna farmors i princip dagliga samtal där vi tjattrar som om vi vore två gamla tanter båda två haha.
På måndag måste jag gå upp tidigt, för kl 8 går tåget (nu fick jag fjärilar i magen) som ska ta mig till mitt nya liv för ett år. Eller aa, 11 månader. Jag är så pepp! Klockan 10.30 kommer jag befinna mig på kungsängens station, och därifrån ska jag åka med buss och gå av nånstans som jag inte vet vart haha. "Vakten, Livgardet" står det på mina papper, men heter stationen så? Får fråga chauffisen. Iiiiiih jag är så pepp!! :D:D



Jag älskar er två!
<3


Radion spelar vår sång

Tisdag och onsdag den här veckan har varit fantastiskt bra dagar, jag hoppas att idag blir minst lika bra men det har jag inga större tvivel på eftersom jag får besök av tre fina människor idag. Först kommer Alex hit, o vi ska se på film och bara ta det lugnt eftersom båda tydligen är jättetrötta idag haha. Senare sen så kommer Amanda hit och hänger, bara för att få umgås lite med mig innan jag åker ;). Haha söt är hon, lilla kusin (som inte är så liten). SEN förstår ni, så kommer Babeljäveln hit och sover över, och det kommer bli bäst för jag har saknat henne massor. Hon är så bra att prata med också, för jag har ju rätt svårt att ta mitt eget parti om jag tjaffsat med nån, vill gärna inte visa mig sur på personen utan ibland blir det så att jag till och med försvarar den. Då är babel bra, för hon blir arg åt mig hahah. Love her!

I tisdags var jag med Sofie och hon är banne mig en höjdare på att få mig att skratta. Har inte skrattat så mycket på jättelänge, så det lyckades hon bra med. Vi spelade in fina videor också, där vi lögnade oss hahahah. Väldigt skoj. Sen på kvällen så åkte jag med Gabbe och hennes pappa och kollade på Dolphins - Borås, matchen sög rätt hårt för dolphins spelade värdelöst och borde vunnit med mer än fyra poäng eller va det var, men aa. Sällskapet var bäst i alla fall, Gabbe är precis som Sofie en person som får mig att börja skratta hur lätt som helst. Kommer ihåg när hon var här en gång och det enda vi gjorde var att skratta typ, åt precis allt och åt ingenting. Haha.

Nä, nu ska jag kanske äta lite frukost (?) och sen fortsätta göra mig redo inför dagen, duschat har jag redan gjort men kanske bör klä på mig också, inte sitta i morgonrock hela dan haha.





HEjs!

She like a song played again and again

That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is a gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay


Alltså så jävla bra låååååååt, den spelas på replay och det är ju kanske inte så konstigt, den heter ju faktiskt det också ;)





Idag har Louise varit här och vi har inte gjort så mycket, satt mest i min säng och pratade, haha. Visade henne vad jag lärt mig som är nytt på gitarren, och så kollade vi roliga klipp på youtube. Hon och Hannah har tydligen en hejdå-present till mig, så på fredag ska jag dit och se vad filurerna har hittat på nu! Jag tycker om dom två, väldigt väldigt mycket. Kommer sakna dom massor

It's written all over your face

Inom en snar framtid kommer det komma ett mail till dig. Ett mail där det står allt jag inte kunde säga igår. Det är svårt att prata med dig, det jag vill säga kommer inte fram på grund av min rädsla att förlora dig. Nu känns det som att jag gör det ändå, och jag vet att det är mitt fel. Because i'm a jerk, once again.
Jag vaknade upp till Halo imorse. Det gjorde ont. Jag slängde mig på radion och stängde av, men sjöng färdigt hela låten i huvudet. Flera gånger idag redan har jag velat lyssna på den, men då kommer jag antagligen att bryta ihop så jag struntar nog i det.
Think I'm addicted to your light
Där har du ett svar på en obesvarad fråga från igår. Varför jag bryr mig om det.
Men aa. Nu ska jag snart börja skriva mailet. Ett mail istället för ett blogginlägg. Hela världen behöver inte veta vad jag vill säga till dig. They'll know. Så småningom.


Tell me, who's the enemy?

So sick of this feeling
but it never stops, never stops
I'm still waiting
And I'm stuck with this feeling
will it ever stop, ever stop?
You see, I'm still shaking
And I'm fighting this feeling


Vad gör man? Idag är jag en uttråkad filur, men jag vill inte göra något haha. Vill inte ens träna ikväll, vad är felet? Jag har mina aningar, men dom tänker jag inte skriva här. Finns mycket jag skulle vilja säga, men det är för grovt och brutalt för att jag ens vill skriva det. Dom sitter bra uppe i huvudet (tankarna alltså), och får försöka göra mig hur bitter dom än vill. Om en vecka åker jag, och då ska jag sluta bry mig om det mesta, ska inte tänka, inte känna, och framför allt ska det bli skönt att inte få ha mobilen mer än på kvällarna. Ska försöka träffa mina söta sthlmare så mycket som jag bara kan också, när vi har permis på kvällarna liksom. Labo och Monika, dom är bra dom!


Nu regnar det, jag fryser, mitt rum är mörkt och jag sitter i en obäddad soffa som matte sov i inatt, och snart ska jag kanske äta eller nåt. Japp.


Jag är för irriterad för att ens komma på en låtrad att citera som rubrik, blöh!

Jag är så jävla trött på allt snack, förstår inte vad ni får ut av att skvallra om mig hela tiden. "Denise har gjort det. Denise har gjort så. Denise har träffat den o den". Vad är grejen? Varför kan inte jag själv få välja vad fan som ska berättas, och varför kan jag själv inte få göra det? Jag hinner ju inte ens avsluta ett samtal med någon förrän nästa vet vad som har sagts. Det är så galet frustrerande, och sen undrar ni varför jag inte säger något till nån längre? Varför jag håller personer hemliga? Är det så jävla konstigt eller? Det roligaste är ju att folk inte förstår heller. Jag går inte runt och berättar saker som jag pratat med en person om, om jag inte vet att det är okej med den personen. Jag ska inte behöva säga "det här behöver du ju inte säga till nån" , varje gång jag inte vill att något ska komma ut. Vill jag berätta saker, vill jag helst berätta det själv, punkt slut

You won't get away

Jag hade skoj igår, jag blev full och det var ju mitt mål. Mysiga vänner och sen donken på kvällen, det gillas! Nu sitter jag och har precis ätit lite kladdkaka (jag vill ha cola!) och tittar på reprisen av idol. Alltså, tove var så jävla snygg i fredags. HOT! Man ville ju typ bara ha henne. Sexxxx. Mhm


I need to be bold, need to jump in the cold water

Jag fryser.
Du borde komma tillbaka hit och värma mig, precis så som du gjorde inatt
Det var mysigt
Nu har jag lite dåligt samvete,
det känns fortfarande lite som att det är mitt fel att er bil är krashad
och att du är skakis.
Men jag är glad att du mår bra i alla fall, det hade ju kunnat gå så mycket värre.

Söt är du


Vilken färg har själen, älskling?

Ge oss en chans, vi är äldre nu
Vi ser ljuset vid tunnelns slut
Ge oss en chans, vi kan lära av varann
Det är ett av skälen
Sagor för barn som är vuxna nu
Teven står på som bakgrundsljud
Jag är din vän och vi lär oss av varann
Bara ett av skälen, ett av skälen

Så snurra min jord igen





You can't save me now

Inatt drömde jag att jag hade sex med Tasha i Lword. Det gjorde mest bara ont för hon hade världens hårdaste tunga, hahah. Att kyssa henne kändes som att få en trästolpe i munnen, förstå då hur det andra kändes liksom. Aj. Jag blev besviken.


Runt två idag ska Sara höra av sig igen och vi ska fika, jag har saknat fjanten så himla mycket! Inte träffat henne sen klassfesten tror jag, och det var ju flera månader sen. Dåligt av oss! Jag saknar min klass, fina SpTu3. Saknar DD-arna också faktiskt, träffade Sofie på bussen hem i måndags så vi tog igen lite förlorad tid och uppdaterade oss om varandras liv.


Nä om man kanske skulle göra sig i ordning lite, kan ju inte fara iväg och se ut som en hårboll. Duschen nästa!

So long

 


Jag saknar er


come on, haha

Jag saknar din röst, och det var jag sjukt nära på att säga till dig för bara nån minut sen. Vad fan är problemet?

tonight we stand, raising our hands, when nations falls - metal will stand tall

Jag är så jävla hård! :D.
Med the poodles i högtalarna och en kopp varm choklad bredvid mig.
Asball är jag.
Åtminstone är det det jag intalar mig.
Men egentligen är jag nog inte så tuff.
Jag är som en termos med varm choklad.
Nu brände jag mig på tungan.
Så varm choklad kan vara lite farligt ibland.
Hihi.

Nu ska jag fråga alex om han vill spela bowling med mig. Puss!



Let the geek in the pink take a stab at it

Hemma efter en så underbart bra helg i borås/göteborg! Har nu bestämt mig för att efter min utbildning ska jag flytta till göteborg, antagligen finns det också mer jobb där än här så.

I fredags var vi på spelning med p5 records, partybrudar där! Det var roligt, fast varmt. Innan det hade vi träffat massa folk, och Ewny kom in till göteborg fast hon sa till mig att hon inte skulle hinna, men så kom hon ändå för att överraska mig och jag blev så himla glad! Söt tjej, som även fyllde 18 igår! Det firades med party i lördags, först hemma hos henne och sen ut på krogen. Jag fick i mig rätt skapligt mycket så jag vart lagom rund om fötterna fram mot småtimmarna. Lyckades även däcka på bussen till borås, haha. Sophia var inte glad på mig. Men det är en annan historia, som lyckligtvis slutade bra. Igår gjorde vi inte mycket, tror bara vi låg i sängen i stort sätt hela dan, förutom den svängen vi var hos deras farmor och åt tårta, och sen när vi kom hem satt vi i soffan, haha. Skönt. Idag har vi inte helelr gjort mycket, kollat på film och emelie kom dit ett tag och myste med oss. Jag gillar dom. Massa mysig helg, ville inte åka hem idag :(.

Jag saknar er redan, ni fjantar i borås och göteborg som känner att ni vill ta åt er ;).



Karin - Denise 
Min hemliga tvilling, vi är dock mer lika i verkligheten.
"ja man kan ju se sophias stil på tjejer i alla fall, både karin och elin är ju
kopior av Denise". Hahah!



Sophia och Benjamin! <3


Födelsedagsbarn! <3


F.v : Benjamin, Sara, Palle, Moi


Nu orkar jag inte mer, fler bilder kommer kanske på bdb eller fejjan. Hejs!

I remember a sound

Jag är förkyld och låter roligt i telefon, speciellt i morse när Alex ringde och jag precis hade vaknat också, haha. Morgonröst med igentäppt näsa (Y).

Jag borde typ packa o sådär, men snart ska jag ner på stan igen o hämta mina öl och betala louise för besväret. Sen får jag packa. Det brukar gå rätt fort ändå, jag har aldrig förstått det där med att packa flera dagar innan man åker iväg nånstans. Varför liksom? Jag lägger upp det jag vill ha med mig på sängen först, sen äre ju bara att lägga ner det i väskan. Jätteenkelt! Japp. Så packa och sådär blir det till att göra senare. Ska till borås/göteborg, det har jag nog kanske glömt att nämna. Ewny babe fyller 18 på söndag så på lördag ska vi dit och fira henne, mysbarnet! Jag får inte glömma paketen, ska lägga fram dom först haha. Skulle inte förvåna mig om jag glömmer dom, hahah. Kalaspresenten liksom :).


Nää om man kanske skulle gå o kissa?

I'm so hollow baby

Idag har jaf varit med Louise på stan o fikat och handlar paket. Hon är bra min bästa vän, det är hon! Jag och Hannah planerade ett typ hejdå-party för mig så jag och louise spann vidare lite på dom tankarna. Yes. Det blir nog skojigt! :D

Vi pratade lite om personer i mitt liv också, några nya och några gamla. Pratade om hur knasigt det känns att inte prata med någon längre som man faktiskt älskat. Satt och tänkte på det häromdagen, ja jag tänker på dig fortfarande, att jag kommer förmodlingen aldrig mer att träffa dig i hela mitt liv. Och det gjorde lite ont. Men jag antar att jag bara har mig själv att skylla, så nu ska jag inte älta mera.


Louise är hur som helst bäst, så äre.


Who knows what we will find

JAG MÅR BÄTTRE!

(det skrev jag för att hemlig sa så, hihi :* )

Fast ja, jag mår bättre också. Är dock fortfarande snorig som jag vet inte vad, men febern har lagt sig lite tror jag. Japp. Undra om jag kanske ska gå och lägga mig nu. Snart. Mwiip :*


Knowing nothing is better then knowing it all

SJUUUUUUUUK! Va fan är problemet? Jo problemet är att jag tränade igår trots att jag kände på mig att det skulle gå åt pipan. Men träningen gick bra faktiskt, rätt så iaf. Och jaa, nu sitter säkert emma och småler där bakom dataskärmen i linköping och tänker "vad var det jag sa (eller tänkte säga) denise!". Mamma Emma liksom. Men aa, jag gillar dig ändå. När du inte är för mammig, haha ;D.

Ikväll är det basket som jag vill gå på, hoppas att jag mår bättre. Eller så är jag kvar hemma och peppar inför träning imorn, men det blir nog inte så, känns dumt att påfresta kroppen ännu mer när jag ska iväg i helgen liksom. Japp.

Nu ska jag hitta på något annat, fy tusan för att vara sjuk alltså. Mitt huvud sprängs snart. Hejs!

the absence of you is killing me


jag vill vara förstahandsvalet för någon.






Into the fire on my own
I know I wont see your face again
Are you sitting there alone
Are you thinking like me of

All the laughing times
Of all the sad and loving times
Everything that's left from us is fading away

don't try to explain your mind, i know what's happening here

Sitter och funderar på hur jag ska få allt att gå ihop. Det finns ingen tid kvar, snart åker jag. Så många jag vill träffa innan, så mycket jag vill säga. Jag börjar bli nervös nu.
Funderar även på hur jag ska göra nästa helg. Det här verkar ju inte riktigt funka. Hm.

Det är mycket fundilurande idag, det här har varit en rörig men skoj helg! Igår var jag på fest hos Christian med Alex och massa människor, det var mycket trevligt! "Hej, förlåt, men jag måste bara fråga.. Är du gay?" Haha, jag såg nog sjukt gay ut igår. Men det verkade ju inte störa folk ;). Fick också med mig två roomies hem, vilket var väldigt mysigt! Alex är skojig när han sover, pratar i sömnen o ligger knasigt, haha. Idag så har vi ätit pizza och fikat och mest bara myst runt, fram tills det att vi skulle åt varsitt håll allihop. Japp. Bra dag, bra människor!



 Alex sover, hahaha!

 medan vi fikade lekte vi med telefonerna, haha, roomie 1

 Roomie 2


Lalalala

Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil

Förut idag (igår?) satt jag, pappa och robban inne i tvrummet och glodde på dumburken, när Gustav 2 dök upp i rutan. Ni vet, den tjocka bortskämda katten som älskar lasagne. Vi tittade nån minut och sen utbrister jag bara "Gustav och Sarjo!!!" samtidigt som jag börjar skratta. Pappa börjar också skratta, och robban förstod ingenting. När jag kunde andas igen berättade jag för robban att pappa hade ett par tiger-tofflor när jag var liten, som jag döpte till Gustav och Sarjo. Jag funderar lite och frågar pappa vart jag fick Sarjo ifrån, vilket himla konstigt namn. Han svarar att han inte visste, och frågar sen om jag kommer ihåg vad min låstaskompis hette, vilket jag inte gjorde. Boddik. Den (kommer inte ihåg om det var en kille eller tjej) hette Boddik. Nu får jag inte namnet ur huvvet, jg tycker det är så jävla ballt haha. Kanske stavas det Boddick, för man uttalar det så, bodd-ick. Fast Boddik va finare. Boddik och Ella, mina framtida barns namn! Fast, om man inte kan heta det så får min hund heta det istället. Haha.

God natt!

I set my sails in newborn skyes

Det pirrade till i magen när jag kände telefonen vibrera i handen. Stäng av musiken, hon kanske inte hör dig, du kanske inte hör henne. Ett hej, och något som kändes som ett leende, lugnade fjärilarna i magen.
Shit, vilken mysig röst...

No giving up when you're young and you want some

Så sjukt trött är jag idag, sitter här och gäspar så halsen gör ännu ondare, och klockan är liksom snart halv ett. Hade en rätt uttröttande dröm inatt, det kanske är därför, haha ;D.

Har fått papprena från Pliktverket nu också, fick dom nångång nu i veckan, och jag rycker in den 26e oktober. Måste boka tåget o sådär snart, gör nog det senare idag. Jag är så pepp! Yäää

Visst är det också typisk att när man vet att man ska iväg någonstans och vara borta länge, att det är då som man hittar någon som man gärna vill lära känna mer?

RSS 2.0