You can do what you want, you can tear me apart

will you feel regret when I'm not around?


Ännu en helg avklarad hemma, denna har varit rätt jävla jobbig måste jag säga. Har tillbringat en del tid hos Malla o Kenta, där stor del av släkten befunnit sig för att ge stöd och försöka lindra smärtan hos de värst drabbade. I fredags skulle jag o danne gått på bio, men det blev knas med biljetterna så vi gick igår istället. Tittade på New Moon och blev besvikna, men jag tror han är nöjd med sin födelsedagspresent i alla fall, och några timmars flykt från verkligheten. Jag älskar dig Danne, alltid och jämt kommer jag göra det och jag är bara ett telefonsamtal bort <3

I övrigt så är det bra i sthlm, vi har flyttat in till K1 nu där hästarna finns, och den här veckan börjar vi med förstegsutbildningen. Alltså kommer vi lära oss vad som är fram och bak och lite till. Sen nästa veckan tror jag vi skulle börja rida, äntligen! Är ledig rätt mycket över jul och nyår också, så ni vet ;). Den 18 "slutar" vi, men jag kommer inte hem förrän 20 alt 21, sen tillbaka den 28e och sen hem igen den 30. Därefter är det ledigt till den 11. Det gillas, speciellt med tanke på att jag och robban blir ensamma hemma från och med den 25e och sen två veckor framåt. Kommer va utan min kära lilla bror i typ tre veckor nu (med undantag för den kommande begravningen) så det blir nog mysigt att bara hänga med honom :).


Nu ska jag se vad min fina Petra smsar om. 5 dagar kvar, sen har jag henne i mina armar igen <3
Tjing!




Vila i frid Knutte <3

Vila i frid Roger "Knutte" Bladh, vi älskar dig



Hold me, tell me that everything's okay

show me there's a way to beat the monster...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla känslor inom mig.. Ena sekunden känns det så jävla bra, men efter ett telefonsamtal bort kan allt vara ute ur huvudet. Jag har alltid haft svårt att bestämma mig, dock har det oftast slutat bra. Jag kanske bara borde känna efter ordentligt. Jag är bara rädd för vad jag kommer att känna då, kommer jag känna som jag gjorde igår? Mycket snurrar, allt går fort, jag blir lika yr av för mycket känslor som av fiskespel och din närvaro.

...save me, make it go away.

Jag är din vän och vi lär oss av varann

Jag är hemma! I fall fall för några dagar, åker tillbaka igen på söndag :). Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad vi har gjort, fast det får jag inte göra så därför tänker jag inte det heller, haha. Vad jag kan skriva är att jag är väldigt väldigt trött, både i kroppen och i huvudet, att vi har lärt oss så sjuuuuukt mycket på de här tio första dagarna och när jag och Liljeros satt på tåget hem och försökte komma på vad vi gjorde i måndags, kom vi inte fram till något alls. Så, egentligen kanske jag inte skulle kunna skriva så mycket ändå, haha. Vi får utbildningar hit och dit, "2 minuter på er" hit och dit, "anhåller om att få gå på toaletten", osv. 1 MINUT TILL UPPSTÄLLNING!! (panik). Men det är så jävla kul! Klart att när man sovit 4 timmar och går upp kl 5 på morgonen för att börja städa så känns det inte så jävla party. Men när vi sen var på skjutbanan, och när vi fick åka och titta på nästa ställe vi bor på där hästarna finns, känns det så himla värt det. Åh. Min grupp är helt fantastisk också, folket är helbra och vi fungerar bra ihop. Sånt gillas starkt! Ingen som snarkar särskillt högt heller, plus i kanten där :). 

Att komma hem igår var dock väldigt skönt, som sagt så är jag (och resten) väldigt trött(a), så en paus var välbehövligt. Pappa och robban kom och hämtade mig på stationen igår, och de såg stolta ut när det klev in en denise med uniform i bilen. Det kändes bra! Idag blev jag dock tvättgumma, fast det hade jag halft bestämt själv, så nu måste jag strax ner i tvättstugan igen. Senare sen kommer Petra hit, och imorn ska jag träffa alex! Lördag blir en louise och hannah-dag, vi kommer antagligen uppdatera varandra om det vi gjort, jag om mitt och dom om gaykryssningen. Kalas :).


Nää, tvätten kallar!
Hej svejs! :)

RSS 2.0