Who can really blame you?

Hemma igen, ett himla farande fram och tillbaka har det varit idag! Åkte då som sagt till linköping imorse, och väl där gick jag till lovisas skola och mötte henne :). Sen gick vi på stan ett tag, o sen så träffade jag emma köttbulle. Vi och hennes kompisar gick och köpte glass, sen satte vi oss vid domkyrkan och åt den, väldigt gott mm. När skaran började skingra sig gick jag o emma till ån och väl där gick Peter Siepen en meter ifrån oss (Y). Vi gick runt o tittade lite, på alla grejer som fanns där, det var ju sånhär hamnfest eller vare hette, så lite olika aktiviteter fanns det. Jag ville åka vattenskoter, men jag vågade inte riktigt och sen försvann tiden. Blablablabla


Nu är jag iaf hemma och ska snart börja med maten, jag och robban ska grilla :).



So long!

I'm safe up high

God morgon!
Solen skiner och jag ska snart iväg till Linköping för att pussas med Lovisa och sen träffa Emma. Det är sånhär Hamnfestival där idag så jag ska se om man kan få chansen att köra vattenskoter :).

Snart är det studenten!
Fast först är det frukost.

So long!

Let it unfold you

Från början var det "enfold" men jag tyckte att unfold lät bättre. Mer jag liksom.

Här ska jag försöka uppdatera så ofta jag vill och orkar, men om jag har något intressant att berätta kan jag inte lova.
Kan ju redan från början också säga att jag gillar kommentarer. Japp. Låt det öppna dig, min nya blogg är numer mitt sätt att förmedla mina tankar och ord till en större skara människor. Nu ska jag bara se till att någon läser den också :)

So long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0