Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Jag tror det vänder nu. Imorn ska jag på jobbutbildning. Sen hoppas jag att ni får se mig strosa runt på gatorna med ett vitt band hängande över axeln och över magen och tjata på er att bli medlemmar. Det vore kalas.

Blev nyss nobbad av Mathilda så antar att jag får gå en promenad själv, haha. Aja.

Hejhej


It's hard to say "if only"

Hemma efter en helg hos annica, var ju hundvakt åt tre av de 16, haha. Annica med resten skulle på utställning nånstans utanför Borås, och eftersom jag redan sagt att jag kunde vara hundvakt kunde jag ju inte följa med och lekt med Soph, men ja. Jag hade det mysigt i alla fall, robban följde med så vi låg i soffan mest och tittade på film typ :p. Fick även lön för mödan, en tröja och pengar. Nästa helg blir det att "jobba" igen, dock med lite fler hundar hemma den här gången, bland annat de två valparna som är kvar hemma då. Sjukt söta är dom! Katie skulle vara hemma då med, och det avgjorde saken liksom. Lätt att jag är vakt åt min bebis. Mysmys

Nää om man kanske skulle ta sig i kragen, övervinna sin rädsla och sen fixa sig ett jobb?


Himca Himca

Harry och Robban Harry och Robban myser lite

Katie Älskling <3

She never admit I existed

Okej, strunta i det jag skrev förut.
Det går inte okej. Jag trodde det. Fram tills alldeles nyss.
Nu är du borta i alla fall.
Trodde inte att jag var en sån person som skulle ta bort någon från mina sidor
Men jag måste det. Det verkar ju vara så det ska vara. 
Ingen kontakt, det verkar ju fungera bäst tydligen 
Då kommer man över någon, och går vidare med nån annan, på lite mer än en månad.
Facebook, bilddagboken, msn, qx. Borta
Hoppas bara att jag har självdisciplin nog att inte gå in på din blogg mer.
Tänker inte säga lycka till heller, så jävla förbannat barnslig är jag nu.

Hej då

He takes off her dress now, let me go

Jag hatar att vara tjej ibland, min mage tar död på mig. Snart ska jag ner på stan, jag kommer dö haha. Varm choklad eller nåt får det bli, galet sugen på choklad som vanligt när jag har mens. Maha.

Hm. Inget mer att säga nu.





Eller jo, men jag har lovat mig själv att inte älta mer,
eller riva upp mitt sår.
Och det går bra.
Tror jag

Women who've lost and women who gives

Nu har jag sett klart två säsonger av the L-word, och jag har blivit helt fast. Ibland tycker jag dock att själva serien är konstig och ibland till och med orättvis, men personerna i den fascinerar mig. Jag tror att alla människor, även straighta, har någonting från alla i L-word.

En bit av Shane, den bit som är så rädd för en seriös relation att den hellre ger sig av mitt i natten efter sex
En bit av Jenny, den komplicerade och svåra, som lurar oss att låta våra vänner tro att vi mår bra
En bit av Tina, den omtänksamma och känsliga, den som längtar efter en familj
En bit av Bette, den karriärsbiten som i jobbet tänker först och handlar sen, men i relationer gör tvärt om
En bit av Alice, den biten av oss som inte riktigt vet var vi vill ha, och den som är svartsjuk
En bit av Dana, den blyga delen av oss
En bit av Kit, den drivkraftiga och nu självdisciplinerade delen av oss
En bit av Helena, den kontrollerande och falska delen av oss
En bit av Carmen, den biten av oss som så gärna vill ha någon eller något man inte kan få

Jag kan även se mig själv som dessa personer ibland, i första säsongen relaterade jag allra mest till Jenny. Hon blev kär i en tjej, trots att hon var tillsammans med Tim. Tim tog dem på bar gärning och de gjorde slut. Efter det, fick Jenny veta att Maurina, redan hade flickvän.
Jag kan inte bestämma mig om jag gillar serien eller inte. Gillar jag den för att alla andra flator i den här världen tycks gilla den? Gillar jag den för att de har sex stup i kvarten? Gillar jag den inte just därför? Jag har fyra säsonger kvar att bestämma mig på. God natt!


there's only us, there's only this

forget regret,
or life is yours to miss
no other road,
no other way,
no day but today


Sitter och lyssnar på RENT-soundtracks. Ska nog se filmen i helgen när jag är hundvakt tror jag, den är så himla bra!




Nu tänkte jag berätta om min allra bästa vän från när jag var liten. Martina. Vi lekte så ofta vi kunde, vi bodde ju på samma gata liksom, vi bodde i samma värld. Fina Tallebo, där vi bråkade med Anna och Jennifer på lekplatsen, där vi stoppade in våra hamstrar under tröjorna och kände dem springa omkring på våra magar. Där vi la pussel och spelade memory... Hon flyttade från min värld på Tallebovägen när jag var 6 år, hon var 7. Hennes pappa hade fått ett nytt jobb och de skulle flytta.
In till stan? Det gör inget, vi kan leka ändå.
Nej, till skåne.
Vad är skåne?
Ett helt annat landskap, längst ner i Sverige.

När jag gick hem den dagen grät jag. När jag kom hem, la jag mig i sängen och grät. Mamma frågade vad som stod på. Martina ska flytta, grät jag. Sen fick jag en kram.

Dagen efter var hon borta. Jag skulle inte få leka med min vän igen, någonsin. Några veckor, kanske några månader, efter fick jag ett brev, från skåne. Martina skrev till mig, och vi brevväxlade några gånger. Jag var väldigt dålig på att svara, jag tror det är mitt fel att vi slutade växla brev med varandra.

Hur som hels, varför berättar jag det här?
Jo. Imorse när jag loggade in på facebook hade jag ett meddelande, det började med "Emma Denise Lekander?" och sen fortsatte med "Norrköping? Tallebovägen? Gula huset ovanför backen?". Avsändaren, var ingen mindre än min bästa vän från när jag var liten, Martina. Idag är jag så himla barnsligt glad.

små Martina och Denise Bild från ett av mina kollage jag har på väggen hemma, Jag och Martina spelar flinta-Lotto :D

And it's 4 AM and we will stalk again

Idag har varit en mycket bra dag! Läste ett fint blogginlägg förut  som sophia skrivit, fy vad jag saknar hennes umgänge! Det känns så bra när hon är här omkring. Vid tolv sen så mötte jag emma på badhuset, och vi simmade 1000 m, sen badade vi och åkte rutchkana och klättrade på klätterväggen :D. Det var skoj! Sen åkte vi hem till henne, och sen ner till stan. Efter det cyklade jag hem, och åkte upp till Birgitta och Christer för felicia ville bada med oss. Dock orkade jag inte bada, men agerade sällskap till birgitta istället. Sen fick jag och robban för oss att springa hem, Det tar ungefär en kvart att gå, vi joggade/gick fort hem på 7 minuter, helt okej tycker jag. Har även kört massa lyft med hantlar idag, och sen lite på träningsbänken. Det känns bra. Imorn blir det något liknande, funderar på att cykla en sväng. Japp.

Nu ska jag nog titta på ett avsnitt av L-word innan jag somnar. Eller scrubs, det är inte lika frustrerande ;)

badhuset

vääänta på emma

hamstern Pluto

Felicia och Robban


If you need to crash, then crash and burn -you're not alone

Igår fick jag sms från en fin person i Göteborg. Hon frågade om jag levde, och sen var samtalet igång. Ibland så är hon och jag väldigt lika, väldigt synkade. Igårkväll lyckades hon få mig på bra humör innan jag skulle sova. Under tiden vi pratade så fick jag en stor "jagsaknardig-känsla". Senast vi sågs var på Pride, och hur mycket umgås man då egentligen? Nyktert menar jag då. Haha. Inte så mycket. Gången innan det var ett år sen, på förra Pride. Och det var ju lyckat, hah!
MEN. Gången innan första Pride. Den var bäst, och jag saknade ditt sällskap igår. Får ta mig ner till Göteborg snart, så vi kan lura våra föräldrar att jag bara är hos dig över helgen, men sen stannar en hel vecka ;).

Puss på dig Ewny, för att du är en fin vän :) <3


I does it for them, 'cause without them I'll be nothing

Men nu ska jag fan lägga av.
Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag får göra lumpen, jag måste härifrån. Jag vill inte vara kvar längre. Jag klarar inte av det. Borde stänga av min telefon också, lägga ner facebook, bildagboken. Allt där jag kan se eller läsa av. Sluta läsa bloggar. Det gör ont. Jag gjorde ett sjukt misstag, och det känner jag nu.
Lycka till, hoppas hon gör dig gladare än vad jag gjorde.

I am stuck in moment, and I can't get out of it

Jag vet inte hur jag ska fixa det här alltså. Jag mådde bra, jag hade min bästa dag på sjukt länge i torsdags, men sen är jag så jävla korkad att jag drar bort sårskorpan igen, och dessutom häller salt i såret. Fan. Jag undrar om blockering kommer göra någon nytta. Vet inte om jag vill prova. Jag borde nästan göra det, jag klarar inte av att läsa eller se. Fanfanfanfanfan

Bra Denise, bra jobbat.

...

jag är världens största jävla idiot.

Barapapapapapaaaaa

Jag är tillbaka i cybervärlden! Bra eller dåligt, det är den stora frågan. Just nu känner jag mig mest ensam, haha. Sophia åkte hem igår och vi har hunnit med en hel del den här veckan! I måndags så gick vi ner till Kärleksparken en snabbis, dock var det ganska dött där så vi drog rätt snart. Annars gjorde vi inte mycket den dan. I tisdags så åkte vi till Camilla och chillade med henne några timmar, innan vi for in till stan igen för att ha "Sthlm-reunion" med Sofie, Louise och Hannah. Vi åt god mat och tittade på film, helmysigt :). Onsdagen sen så gjorde vi inte mycket alls på dagen, låg i sängen och kollade på film eller nåt tror jag. När kvällen började närma sig så var det dags för party i kärleksparken, sen ner på stan för att kolla fyrverkerierna och därefter drogs vi mot Hugo där det vankades ännu mera party! Lyckad kväll med helkul sällskap!
Igår, torsdag, så sov sophia lääänge (som vanligt, hon är duktig på att sova alltså) och efter att jag hoppat lite på henne så drog vi ner på stan för jag skulle till arbetsförmedlingen och hon skulle bli barnvaktad av Nathalie, Emma och Sofie. När vi sen möttes upp igen så drog vi ner till rese och vinkade av henne. Sad moment!

Efter det så gick jag och mötte upp Alex för en fika/öl. Satte oss på världens och jag åt o han drack öl, vilket slutade med att jag också gjorde det sen, haha. Mysigt :).

Senare träffade jag de andra tre igen och stod o skrek med till alla artister som uppträdde på Rix Fm-festivalen, det var faktiskt kul haha.

Sådär, min vecka i korthet. Just ja, jag har förhoppningsvis och antagligen fått ett deltidsjobb också! Håll tummarna för mig. Nu ska jag söka fler jobb, i sälen. Hoppashoppas!


So long!

Listen up, no one sleeps when I'm awake

Sitter här och skrattar åt erics pride-bilder, så himla kul. Saknar't lite. I veckan bestämde jag och sofie att vi ska ha ett "sthlm-reunion" eftersom sophia kommer idag. Kalasbra.


var på utebion igår och såg Milk, vilket snabbt blev en av mina absoluta favoritfilmer! Den handlade om Harvey Milk, en aktivist för homosexuellas rättigheter på 70- och 80talet och hans framgångar och motgångar inom politiken och delvis också hans privatliv. Sjukt fin film, men som Lovisa sa så tror jag att man måste vara lite engagerad för att tycka om den.

Undra om man ska ut o springa lite nu eller om jag ska dra med Soph ut på en powerwalk senare ;D.

So long!

bild från pride

Even more than I feel i deserve

5

Igår var ingen bra dag, jag var typ sur och irriterad hela dagen, med all rätt tycker jag. Orkar inte att det inte spelar nån roll vad jag säger för det verkar ju inte gå in i alla fall. Jag är på "bättringsvägen", jag börjar må bättre, men det gör ont när du säger att det inte syns eller att det inte märks. Jag försöker, sluta trycka ner mig igen. Och att vi inte pratat på några dagar har jag för min del kännt varit ganska bra och du vet varför, men igår när jag försökte få kontakt med dig så var det du som inte svarade. Förlåt att jag tar det här, vet iofs inte om du ens kommer läsa det, men inga pengar eller gratis sms på mobilen längre.


Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, sen ska jag åka till Emma och äta scones, och gnälla av mig lite.

Heirå


Fck you, fck you very very much

Just nu hatar jag på gayvärlden.
Jag är fast i en ring, där mina vänner pratar mer med varandra än med mig. Kul jul.
Ewny och jag ska rymma till Bahamas imorn. Lite orealistiskt, men en skön tanke.
Jag har fått ännu mer motivation till att klara av mönstringen och byta stad i ett år.
BAH

when i look into your eyes, it comes as no surprise

En bild och jag faller pladask igen. Still the prettiest person i know

och jag saknar dig så sjukt...


Why does love always feel like a battlefield?

Simma eller inte simma, det är morgonens fråga. Tror det blir att simma, de stänger tydligen imorn så då äre ju bäst att passa på. Ska se om jag kan få med mig robban också, men då kanske det dröjer en timma till innan vi kommer iväg. Å andra sidan blir vi säkert kvar där längre då, badar o sådär. Låter bra, ska bara kolla med lillnissen också.

Igår var trevligt, satt i kärleksparken med Emma, Sofie, Karro, Bobby och Nathalie plus hennes kompisar, senare även massa okänt fullt folk. Eftersom Emma drog tidigt, karro sprang iväg hela tiden och S + N var närgångna med varandra så satt jag mest med bobby och myste, och hon försökte hela kvällen att få med mig ut, haha. "Du fick ju fribiljett av mig :(". Sen höll hon om mig typ hela kvällen, massa mys! Roligast var när vi gjorde ledsna miner och Nathalie sa att jag kunde få vem som helst på fall med min, haha. Sött.

Väcka robban nu? Ja.

På måndag kommer Sophia fjant hit, Denise goes happy as a hippo! :D

Karro och Sofie

Nathalie

Bästaste emma!

view from the Kärlekspark!

View from the Kärlekspark!

Now look in the mirror, and keep on shining

Hittills idag har jag varit och simmar, dammsugit, och duschat. Inte så mycket alltså. Men med tanke på att jag bara varit uppe i drygt fyra timmar så äre helt okej, Mm.

Tänkte att jag skulle röja lite i mitt rum så jag kan ta upp träningsbänken sen, det vore nice. Då kan jag träna ryggen och magen precis när jag vill typ. Kalas. Det här går att fixa, yes.



som ett slag i magen och nio år tillbaka...


this is who i really am, inside

Bad sophia att ringa mig förut, och det tog en minut så bröt jag ihop. Jag klarar inte av att en till i släkten går bort. Det känns som att allt upprepas igen, såren slits upp på nytt. Så jävla orättvist. Robban var tydligen helt förstörd igår. Eftersom han var så liten sist kommer han väl inte ihåg så mycket så nu blir det på något sätt verkligt för honom också. Fan fan fan.

Läkarna sa att det bara är frågan om veckor, som max 6 månader,
Jag älskar dig Anita

breaking apart all this love in my heart

Ibland önskar jag att jag bara kunde stänga av.




Stänga av alla känslor.
Stänga ute det som är jobbigt.
Stänga av saknaden av vissa personer.
Stänga av saknaden av närhet.

Men det fungerar inte så. Jag fungerar inte så.
Jag kan inte bli känslokall.
Kan inte stänga av.
Kan inte glömma.
Kan inte kontrollera.

Jag har alldeles för mycket kärlek i min kropp som måste ut, jag spricker snart.

One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind

Promise me to think of us a time so beautiful,
promise me to think of us still bright still colourful,
promise me to look back at us,
as a time in your life you enjoyed

With empty words our worlds collide

Jag börjar kanske ana vem brev-nissen är. Kanske. Men jag tänker inte gissa än, med risk för att ha fel. Förresten så känns det som att chansen att få veta är rätt liten, tror inte att du skulle säga att det var du om jag frågade. Nope. Så jag håller det hemligt och spanar vidare!


D - ååh. Fast det skulle bli knäppt, min man OCH min "pappa"?
A- Hahaha fy ja, jag får bestämma mig för vilket som är mest lockande helt enkelt :P
D- jaa, precis. Du har att välja på att pussas eller stryka skjortor!
A- Haha ja vilket svårt val jag har framför mig ^^
D- tycker du? :(
A- Jag var ironisk, självklart väljer jag o stryka skjortor ;)
D- ouf, du krossade mitt hjärta nu.... Vilken tur att man inte behöver älska plastfarsor
A- haha jag skojar ju bara :) Jag vill va din man i nöd och lust!
D- du får vara min man, mest i nöd :D
A- Hahaha ja mest i nöd, det andra får andra ta hand om :P


Bara för att våra konversationer är så himla bra! Efter den här så kom jag även fram till att jag inte får laga för mycket mat till honom, för då blir han tjock och jag vill inte ha en tjock gubbe när vi blir gamla, då sa han att vi ändå inte kommer ha sex så var spelar det för roll om han var tjock liksom, fast sen kom vi på att det kan va bra om vi faktiskt har sex någon gång eftersom det krävs för att vi ska få småttingar, haha.

alex!  hjärta  = :D:D

The dream-maker is gonna make you made

Kom precis hem efter en sväng på himpa, simmade 45 min sammanlagt, vilket kändes precis lagom för en otränad som jag. Känner av det i kroppen redan, men ikväll blire promenad och imorn ska jag träna på gymmet med hannah! :D

När jag kom hem hade jag fått ett brev, och i där låg en puss som jag skulle fånga innan den flög iväg. Från vem? Jag har ingen aning? :o Personen som skrivit har i alla fall inte gett mig någon sinnesro, jag kommer ju grubbla sönder på det där, analysera varenda bokstav för att se om jag känner igen handstilen. Jösses. Men tack ändå, jag blev glad! Eftersom jag inte kan tacka personligen så blev det såhär. Japp.

Nu ska jag snart gå och handla, blev väldigt sugen på pastasallad när jag simmade förut, så det får det bli till lunch idag :)

Ha en fin dag människor!
so long


help me, please someone come quick, i think i am losing it.

Herrejösses. Idag har varit en seg dag, vaknade i hannah's ena med henne och louise i den andra, och kände att värmen bara sköljde över mig och gjorde mig så illamående att jag inte vågade resa mig. Att det fortfarande smakade öl i munnen på mig gjorde inte saken så mycket bättre. Totaldäckad efter fem minuter i soffan typ, det är nog rekord. Dock måste jag säga att jag gjorde bara av med drygt 100 kronor igår, 50 på fem öl och 40 på två korvar till två hungriga flickor påväg hem (dvs jag och hannah)

Väldigt kul hade jag igår också, även om utgången var i kortaste laget, men jag får väl skylla mig själv som gick ut o pratade i telefon i hundra år, hah.

På vägen hem gick det några killar bakom oss, som jag stannade o pratade lite med, och så när vi gick iväg höll hannah och louise handen, och ena killen drar en så himla kul kommentar och hans min var fan priceless, "varför håller dom varandra i handen? :O"
Jag börjar asgarva och kontrar med att de kanske är ihop, pucko? Han tar den förklaringen och vi börjar prata homosexualitet de sista metrarna vi gick tillsammans. Det sista han sa var att han var bi. Tror jag. Haha. Trevlig pojke iaf.

Imorn ska jag simma en timma med emma, det kommer bli kalas, och på tisdag ska jag träna på gymmet med Hannah! Det ser jag verkligen fram emot, vi hade en liten "uppvärmning" igår när vi kom ifrån de andra påväg ner till krogen, vi sprang två-tre kvarter och sen gjorde vi armhävningar på en parkeringsplats, haha. Kalasfint :).

Nu blire film o sen sova. Natti!


Ta mig till havet och gör mig till kung

tralalalalaaaaaa (8)

Jag är vaken innan tio en lördag och lyssnar på melodikrysset, heja mig! Enda anledningen är att vi ska åka o bada strax, jag pappa o maria. Och sen tycker jag faktiskt att melodikrysset är lite mysigt, är uppväxt med det så vad gör man :D. Haha.


Emma svarar inte, hon vill sova istället tror jag, huhu. Får åka själv minsann. Men aa. Ikväll äre party, det blir kalas tror jag. Fast får se, i might be nykter. Sånt som märks.

Hej då :D

Is she in the bathroom, is she smokin' up inside?

Haha hihi haha ho

Kom nyss hem från badandet med Emma o gänget, åkte ut till ett jättemysigt ställe där jag aldrig varit förut, och hoppade dessutom från en minst sju meter hög klippa! Very nice. Jag gillar emma! 
 
Nu ska jag iväg o äta på Spicey Hot med Danne och Adam, det blir mys. Får se om jag ger mig ut och springer ikväll igen, det behövs kan jag ju lova. Dog lite i morse när jag sprang för första gången på över ett år, haha. Det här fixar jag!

So long

Vi kunde inte se

Idag ska jag ta tag i mitt liv. På riktigt. Jag ska bli nöjd med mig själv igen, jag ska vara fit for fight och jag ska sluta deppa.

Jag fick brev från Pliktverket idag, och den 9 september ska jag åka till Kristianstad och mönstra. Tills dess måste jag åtminstone vara lite mer vältränad än det här, eftersom lumpen är något jag vill. Tror att jag behöver det också. Så, en månad lite drygt för att komma i  någon slags bättre form än det här. Tror ni jag klarar det?

Tänkte dra ut och springa en kort runda nu, se hur konditionen är och så.


(Emma skrev precis "tjockis" till mig.....)


so long!

Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det

och så jävla fel man kan göra ibland.
Och så jävla ont det gör när man ser,
att ens misstag leder till något gott
för någon annan.


you're keeping your legs crossed like a good girl should

Igår kväll var en konstig kväll. Den gick verkligen upp och ner och svängde typ varannan minut mellan bra och dålig. Var hemma hos Danne och kollade på Transformers 2, vilket var bra, både filmen och sällskapet. Sällskapet i telefonen hem var också mycket bra även om vi mest lyckades prata i mun på varandra ;o. Sen när jag kom hem dog jag lite, och försökte ta tag i mig själv genom att skriva mail och söka jobb. Sen pratade jag lite mer i telefon, kvällsprat är mysigt. Efter det dog mitt humör lite igen när jag fick svar på mailet. Efter det så fick jag sms, vart annat bra och vart annat var bara jobbigt. Alex är söt när han är full.

Jag ska bättra mig, idag är det dags att rycka upp sig, dra mig själv upp ur det hål jag sitter i. Det börjar med en snart tvättad häst hos moster.


So long



Länge leve HBT!

Nu måste jag bara skriva av mig lite!

Läste i gaybloggen.com förut om hur Amir hade fått stenar kastade efter sig för nån dag sen, när han var ute med två av sina kompisar. De hade skrikit jävla bög åt honom också bland annat. Jag blev så upprörd så jag var tvungen att lämna en kommentar, inte för att jag tror han läser den men ändå, det kändes bättre efteråt.
I kommentaren skrev jag ungefär att vi råkade ut för ett gäng killar nu under pride, som satt en bit upp i en sluttning ner till Tanto. När vi kom från tunnelbanan och skulle ner dit så märkte jag först hur de viskade till varandra, och sen kom en av dom fram till oss. Han frågade Sophia om hon hade cigg, och när hon sa att hon inte hade det så gick han tillbaka till sina kompisar, och de började svära åt oss direkt, skrika "jävla flator" och att vi inte var "riktiga". Jag vände mig om ropade tillbaka att de bara var avundsjuka, och samtidigt som jag hörde mig själv ropa, såg jag för mitt inre hur de skulle komma springandes efter oss och slå ner mig. Ska det behöva vara så?                        

Den här gruppen av homofober hade tydligen inte bara oss som offer, för bara en stund senare så kom det fram en tjej till "scenen" (ett flak som hade varit med i paraden och sedan stannat för att uppträda i tanto) och varnade alla för killarna som satt där uppe. Bra initiativ tycker jag, även om jag inte tycker att vi borde ha något att bli varnade för, och framför inte för vår läggning.

Jag är glad att ingen i min omgivning och min umgängeskrets (innan jag kom ut) har försvunnit från mig eller tagit avstånd från mig. Resten av hetero-sverige borde följa ert exempel.


 

Never thought you'll fight me, break me.

It's hard to say that I was wrong,
It's hard to say I miss you.
Since you've been gone it's not the same
It's hard to say I held my tounge
It's hard to say if only
Since you've been gone I'm not the same

.

fy fan vad jag saknar dig nu




You know it hurts so bad, just like I knew that it would

The dreams I dream
the song I sing for you
and they're coming from my heart
is my message getting through?
You know it hurts so bad
just like i knew that it would
but I'd do it again
I'd do it again if I could

Cause the dreams that i dream
and the songs that i sing
when I lost myself and a different meaning
Shot down and post, imagine although it's
hundreds of dreams
they can place around you


Hemma från sthlm, back to reality så att säga. Och vilken verklighet.
Jag hatar det här, jag vill lägga mig i min säng och sova bort allt.
Sova bort min onda hals, sova bort break-up's, sova bort att jag inte
kan hälsa på idag,  sova bort cancer.

Dö inte. Inte en till. Snälla

RSS 2.0