tears in heaven

Nu har vi tagit farväl av dig också Anita. Sorgen var lika stor idag som vid senaste begravningen, jag hoppas att ni har det bra där uppe i himlen nu. Ta hand om varandra, Mamma, Knutte och Anita. Vi ses igen <3

we're marching on

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen, bloggen faller liksom lite i glömska när jag har så mycket annat för mig hela tiden. Hur som helst, åter hemma efter en vecka i stockholm. Vi har legat ute i fält måndag-torsdag, sen var det lite exercise och plutonens timma och annat smått och gott på fredagen innan det var dags för hemfärd. Att ligga ute i fält gick väldigt bra, och vi har fått lovord från befälen hela fredagen typ, att vi var duktiga och att de var imponerade. Det känns väldigt skönt faktiskt, att inte bara höra att man kan göra saker bättre hela tiden :p. Vi har även hunnit med att bada isvak den här veckan, vilket resulterade i förkylning och feber för min del, vilket resulterade i att jag fick sova inomhus i onsdags natt. Det var skönt, men tråkigt. Något mer som är tråkigt är att Nilsson, Markesjö, Persson och Mielonen inte längre tillhör tredje grupp (som iofs nu inte längre kommer heta det, utan vi blir fjärde grupp istället) eftersom vi kommer bli 6 grupper istället för 4. Nilsson byter även tropp, vilket är hur surt som helst. Men ja, vi kommer ju fortfarande att se honom varje dag :).


När vi ändå är inne på tråkiga händelser, kan jag ju passa på att berätta att på torsdag är det begravning igen. Månaden efter att min morbror gick bort, gick även min moster bort. Inte okay nånstans. Det var för mycket på för kort tid, det var absolut inget gott slut på 2009. 2010 kan bara bli bättre nu.



och det blir det


RSS 2.0